Un home de 42 anys de Vilanova de Prades, JMP, ha mort aquest migdia a causa d’un xoc frontal entre dos turismes a la carretera N-240 al terme de Vimbodí i Poblet. L’accident s’ha produït al voltant de dos quarts de 3 de la tarda al quilòmetre 46 de la nacional i també n’han resultat ferides greus dues persones.

Els bombers, treballant en l’accident a la N-240 a Vimbodí. (Foto: Arnau Martínez)

La col·lisió s’ha produït just a l’entrada de Vimbodí, on hi estan treballant cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, dues unitats dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM. Una de les persones implicades en l’accident ha estat traslladada amb un helicòpter medicalitzat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, mentre que la segona víctima serà hospitalitzada amb un pronòstic de menor gravetat.

La carretera ha estat tallada durant uns minuts i el Servei Català de Trànsit també ha informat que s’ha ofert pas alternatiu. Els Bombers han hagut d’excarcerar una de les persones que havia quedat atrapada a l’interior del vehicle. A les 4 de la tarda, els serveis d’emergències encara no han aixecat el cadàver.