El Museu de la Vida Rural ha rebut un nou premi, una setmana després de recollir el Premi d’Honor atorgat pel Consell Comarcal de la Conca de Barberà. En aquesta ocasió ha estat la revista Bonart Cultural qui ha guardonat el museu de la Fundació Carulla en el marc dels V Premis Bonarti durant la celebració del vintè aniversari de la revista.

Gemma Carbó, directora del museu, va recollir el Premi Bonart dijous al vespre a l’Auditori de Girona en el decurs d’una vetllada artística que va comptar amb una nodrida representació del sector artístic dels Països Catalans i va ser conduïda pel periodista Josep Puigbó i la periodista i cantant Clara Sánchez-Bonfill.

La directora del MVR, Gemma Carbó, recollint el premi (Foto: cedida)

A part del Museu de la Vida Rural, alguns altres premiats són: Fundació Mapfre, Biennal d’Art de Girona, Carmen Thyssen, el programa This is Art de TV3, Fundació Mas Miró de Montroig del Camp i Carles Puigdemont.

20 anys de la revista Bonart

La revista Bonart s’ha convertit en la de més durada de parla catalana dedicada al món de les arts visuals i plàstiques. El 19 de novembre del 1999 es va presentar el número 1 de la revista. Una iniciativa conjunta de l’artista i col·leccionista Anna Maria Camps i del crític d’art i gestor cultural Ricard Planas, que ha disposat de l’assessorament del periodista Narcís Planas. Vint anys després, el Grup Bonart Cultural compta, a més de l’edició en paper de la revista, amb una gestora cultural i un diari digital (www.bonart.cat)