Tres forces polítiques es disputaran l’alcaldia de Sarral a les eleccions del proper 26 de maig. Josep Amill torna a encapçalar la candidatura de l’antiga CiU, ara Junts per Sarral, que governa actualment al consistori sarralenc.  

Amill reivindica la feina feta fins ara al govern. “Tenim una molt bona situació econòmica, tenim un Ajuntament sanejat”, explica. Entre els projectes que planteja la seva candidatura, hi ha la construcció d’una nova depuradora, la construcció d’un tanatori i també millorar el camí de Sarral a Barberà, on hi ha la zona industrial. “Volem millorar aquest camí perquè la zona industrial tingui un vial digne”, explica Amill, que afegeix que “tot i que no és cosa de l’Ajuntament. hem de demanar millorar les carreteres que arriben i surten del municipi”. 

ÀUDIO: Josep Amill de Junts per Sarral destaca la feina feta al govern

Destaca també que “l’únic que continua en un lloc per poder sortir sóc jo, la resta són gent nova i gent jove”. 

Fem Poble, una llista d’ERC, es presenta per primera vegada al consistori, Amb Maria Victòria Cañís com a cap de llista, l’objectiu de la candidatura és “fer reviure Sarral, volem fomentar la participació de la ciutadania a l’Ajuntament”. Afegeix també que “volem fer un poble sostenible, lluitarem per tenir habitatge per tothom i també volem potenciar les entitats i associacions del municipi”. 

ÀUDIO: Maria Victòria Cañís diu que volen fomentar la participació

Cañís afegeix també que “tenim un camp de futbol molt deixat on no s’hi fa res, el pavelló està una mica deixat. Volem que el que ja té Sarral, es millori”. 

La tercera força que es presenta a l’alcaldia és la FIC, amb Jaime Fornes com a cap de llista. Entre les seves prioritats, destaca també la construcció d’una sala de vetlles municipal i posar en marxa la llar d’avis i reduir l’import de l’IBI. “Durant aquests vuit anys ha quedat tot parat, hem de tornar a fer funcionar el poble”, explica.

ÀUDIO: Jaime Fornes de la FIC explica les seves prioritats