De divendres a diumenge el Pavelló Municipal d’Esports de l’Espluga acollirà el II Campionat d’Hoquei Fem14 organitzat per l’Hoquei del Casal. En total, vuit equips femenins es disputaran el trofeu a partir de divendres i fins diumenge a la tarda quan arribarà la final. Entre els participants trobem el Club Patí Voltregà o el Club d’Esports Vendrell, dos equips destacats.

El president de l’Hoquei del Casal, Jordi Creus, ha explicat a l’EFMR que ja ho tenen tot a punt. De fet, l’Espluga ja ha acollit altres campionats semblants. A més a més, ha dit que “l’hoquei femení està tenint molta tirada i ho hem d’aprofitar”, “també hem d’impulsar si podem tenir un equip femení a l’Espluga”, ha afegit.

ÀUDIO: Jordi Creus diu que l’hoquei femení està de moda

El 2018 l’equip d’hoquei femení de l’Espluga va abandonar la competició a causa de les poques jugadores disponibles. S’havia creat el 2015.

La final en directe a l’EFMR

L’Espluga FM ràdio gràcies als col·laboradors de l’Infoesport de l’Espluga Audiovisual retransmetrà en directe la final del II Campionat d’Hoquei Fem14. Serà en directe des del mateix Pavelló Municipal d’Esports a partir de les sis de la tarda, quinze minuts abans del xiulet inicial.

Horaris

DIVENDRES 17 DE MAIG

16h | CP Voltregà – CP Torrelles

17.15h | Vilassar HC – Cerdanyola CH

18.30h | CE Vendrell – Igualada Femení A

19.45h | HC Alpicat – CH Mataró

DISSABTE 18 DE MAIG

09h | CP Torrelles –  Vilassar HC

10.15h |  Cerdanyola CH – CP Voltregà

11.30h | Igualada Femení A – HC Alpicat

12.45h |  CH Mataró – CE Vendrell

DIUMENGE 19 DE MAIG

Semifinals

09.30h | 1r Grup A – 2n Grup B

10.45h | 2n Grup A – 1r Grup B

12.15h | 4t Grup A – 4t Grup B

13.30h | 3r Grup A – 3r Grup B

Final

17.00h | 3r i 4t lloc: Perdedor SF 1- Perdedor SF2

18.15h | Final: Guanyador SF1 – Guanyador SF2