L’Espluga FM Ràdio retransmetrà els actes electorals de les quatre candidatures que concorren les eleccions del 26 de maig al municipi: Som Espluga, Junts per l’Espluga de Francolí, Espluga Viva i Nova Espluga. D’aquesta manera, l’EFMR segueix apostant per oferir totes les eines informatives possibles perquè els espluguins decideixin el futur del municipi.

L’EFMR ha ofert la possibilitat de retransmetre dos actes electorals per candidatura, però Espluga Viva i Nova Espluga s’han decantat per fer-ne només un. Som Espluga farà l’acte central dijous 16 a les 19.30 h des del carrer Torres Jordi. L’endemà divendres, Junts per l’Espluga de Francolí presentarà el programa electoral al menjador del Rei Caçador de l’Hostal del Senglar a partir de les 20 h.

Dissabte 18 de maig, a partir de les 12 h, serà el torn per a Espluga Viva amb un míting des de l’auditori Lluís Carulla. Nova Espluga ha escollit la plaça de l’Església per fer el seu acte el dijous 23 a les 20.30 h. Finalment, Som Espluga tancarà la campanya el divendres 24 a les 22 h des de la plaça de l’Església i Junts per l’Espluga de Francolí des del parc de Sant Isidre a la mateixa hora.

L’emissora local informa cada dia de les propostes de les candidatures espluguines i de la Conca de Barberà, a més a més, actualitza diàriament el portal web dedicat als comicis: efmr.cat/eleccions.