Només una llista electoral concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig a Vilaverd, un panorama diferent al de fa quatre anys. Llavors CiU va aconseguir guanyar les eleccions amb 4 regidors, la FIC en va aconseguir 2 i ERC 1. 

Ara es presenta Junts per Vilaverd, hereus de l’antiga CiU, novament amb Antonio Anglés al capdavant. La llista, continuista però amb algunes cares noves, encara amb ganes aquesta nova etapa al consistori del municipi. “Treballarem en la mateixa línia que ara, amb gent nova com ara l’Arnau Cugat, president de l’associació de joves”, explica. 

ÀUDIO: Anglès explica la llista

ÀUDIO: Anglès presenta els projectes

Entre els projectes que planteja la candidatura, hi ha el d’incorporar les energies renovables als edificis municipals. “Volem apostar per les energies renovables, així com millorar les parcs infantils del municipi”.