L’Eescola de Dansa del Casal de l’Espluga va participar aquest passat cap de setmana i l’anterior en el Premi Jujol Dansa Jove de Sant Joan Despí i a la final del Concurs Anaprode celebrat a Tarragona.

Final del Concurs Nacional Anaprode

Les ballarines del Casal de l’Espluga de Francolí durant el cap de setmana del 4 i 5 de maig van participar a la final del Concurs Nacional Anaprode on van obtenir dos primers premis i quatre segons. Les ballarines van arribar a la final gràcies al bon paper que van fer a la fase prèvia del concurs.

La coreografia de contemporani «Laupa» interpretada per la Clàudia i la Paula va quedar en primera posició del Concurs Internacional Anaprode competint amb ballarines de Bèlgica, França, Itàlia i Israel.

Premi Jujol Dansa Jove

Pel que fa a aquest cap de setmana 11 i 12 de maig les ballarines del casal de l’Espluga es van desplaçar fins a Sant Joan Despí per concursar al Premi Jujol Dansa Jove on van participar 23 coreografies, 3 de dansa clàssica i 20 de dansa contemporània.

L’escola va obtenir grans resultats aconseguint un segon i un tercer premi en dansa clàssica. Un primer premi amb Laupa i Ingravitto en duos de dansa contemporània. En format grup van aconseguir un segon premi amb «Refugiats». I pel que fa en solitari «Broken» i «Luminoso» van obtenir el primer premi.

Destacar que la coreografia «Indila» va quedar tercera de la fase final que hi va participar conjuntament amb «Noël», «Eternidad» i «Continu» que no van quedar entre les tres primeres posicions.

L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí que lidera la ballarina i responsable, Jèssica Estadella, acabarà els concursos aquest proper cap de setmana.