La FIC va presentar, aquest dijous, la seva candidatura i programa electoral per a les properes eleccions municipals. Toni Gutiérrez torna a encapçalar una llista amb cares noves i amb perfils ben diversos. “Tenim un projecte de gent jove, amb experiència, gent treballadora”, diu Gutiérrez. Asseguren que volen millorar els seus resultats i acabar amb les majories absolutes al consistori.

Acte de presentació de la candidatura de la FIC a Montblanc (Foto: Jordina Moix)

Acompanyat de Josep Pijoan, un dels alcaldes històrics de la FIC a Pira i ex president del Consell Comarcal de la Conca, Gutiérrez va presentar la seva candidatura i el seu programa electoral.

Entre les propostes, destaca millorar la situació de l’habitatge, reduir impostos i invertir menys diners en patrimoni. També aposten per la construcció de la piscina coberta, fer noves zones d’esbarjo per a gossos i fomentar la participació ciutadana. “És un programa que porta una línia de continuïtat respecte a altres legislatures”, destaca.