Els regidors del govern Erika Soriano, Joan Amigó, Maria Jesús Martín i l’alcalde dels darrers 16 anys, David Rovira, van escenificar el tancament d’una etapa al consistori espluguí per donar relleu a la candidatura de Jordi Torre. Els regidors sortints asseguren que el futur del municipi passa en mans del qui ha estat regidor en els dos darrers mandats, ara amb un projecte renovat de Junts per l’Espluga.

Els regidors de Convergència i Unió consideren que deixen una Espluga millor que la que es van trobar ara fa 16 anys. Cada un d’ells va destacar els projectes completats de les seves àrees. Entre aquests, la construcció del Pavelló Municipal d’Esports, el camp de gespa artificial, la interconnexió dels dipòsits d’aigua, la Ruta Templera i Hospitalera, la millora de places i carrers  o els serveis socials prestats.

A més a més de repassar l’obra de govern, tots ells van aprofitar el comiat per agrair la gent que els ha donat suport al llarg d’aquestes dècades. Joan Amigó deixa el consistori després de 27 com a regidor i David Rovira marxa de la política local després de 20 anys.  

ÀUDIO: David Rovira diu que «desapareixerà del mapa de la política»

El llegat convergent

Amb el lema “Quan el passat i el futur es donen la mà”, Junts per l’Espluga vol fer valdre el llegat d’aquests anys com a aval de la nova candidatura. Jordi Torre va ser presentat pels seus companys de govern com el present, el pont entre el passat i el futur de l’Espluga, del qual van destacar la il·lusió i empenta amb què ha completat una llista amb cares noves, diversa i de gent preparada. Torre va destacar precisament l’experiència al govern com un dels aspectes que els converteix en l’opció amb més garantia per al futur del municipi.

ÀUDIO: Jordi Torre destaca l’experiència de govern

A més a més, el cap de llista de Junts per l’Espluga va posar l’accent en alguns dels eixos de treball, com l’atenció als sectors més fràgils de la societat, la transparència, la promoció econòmica o el concepte de vila intel·ligent i verda, entre d’altres.