Quatre cares noves com a caps de llista a l’Espluga de Francolí. Només l’alcaldable de Nova Espluga, Francesc Sánchez, ja havia ocupat abans el número u d’una candidatura quan el 2011 es va presentar per Espluga Viva. Aquest dijous a la mitjanit, els quatre, acompanyats dels respectius equips, van col·locar el primer cartell a la plaça de l’Església, donant així, el tret d’inici a quinze dies de campanya. Tots els alcaldables han coincidit en què serà una campanya “positiva”.

El número u de Som Espluga, Josep Maria Vidal, ha apuntat que espera una campanya “el més relaxada possible, sempre aportant propostes i explicant el que volem fer per canviar l’Espluga a millor”. D’altra banda, Jordi Torre de Junts per l’Espluga de Francolí ha assegurat que afronta la campanya “amb responsabilitat i amb compromís”, sobretot amb l’equip de treball que l’acompanya.

ÀUDIO: Josep M. Vidal de Som Espluga espera una campanya “relaxada”

ÀUDIO: Jordi Torre de Junts per l’Espluga afronta els comicis amb “responsabilitat i comrpomís”

Serà una campanya dura amb dos ritmes diferenciats, Som Espluga i Junts per l’Espluga batallaran per ser la força més votada si tenim en compte els resultats del 2015 quan només els van serparar poc més de 100 vots. Mentrestant, Espluga Viva i Nova Espluga, treballaran per tenir la clau de la governabilitat.

Jaume Vendrell d’Espluga Viva ha dit que intentaran que “el nou ajuntament faci unes coses diferents a les que s’han fet fins ara”.  D’altra banda, Francesc Sánchez, candidat de Nova Espluga creu que la campanya serà “molt individualitzada” i ha incidit en què tots surten “amb igualtat de condicions”.

ÀUDIO: Jaume Vendrell d’Espluga Viva es fixa amb el pròxim ajuntament

ÀUDIO: Francesc Sánchez de Nova Espluga creu que la campanya serà “molt individualitzada”

Som Espluga ha escollit el lema “Fes possible el canvi”, Junts per l’Espluga “El valor del que tenim”, Espluga Viva “El poble ha de tenir veu” i Nova Espluga “Per una Espluga millor”.