El PSC amb Artur Miró al capdavant és l’única candidatura que s’ha presentat a Vilanova de Prades per a les eleccions municipals del 26 de maig. Miró ocupa l’alcaldia des del 2011 i assegura que torna a concórrer els comicis perquè encara té projectes per fer. Artur Miró ha explicat que el pròxim mandat vol apostar per la sostenibilitat i les energies renovables, per exemple, fent un petit parc de plaques fotovoltaiques per bombejar l’aigua.

D’altra banda, duen en cartera consolidar l’espai de les antigues escoles. Ara és una biblioteca i volen fer-lo «més funcional». Faran reformes, posant per exemple calefacció i traient les plaques d’uralita.

ÀUDIO: Miró explica el projecte de reforma de la biblioteca

Amb el Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona també volen millorar la xarxa de sanejament d’aigües del poble perquè pateixen alguna pèrdua, segons ha explicat l’alcalde.

Pel que fa a la llista, Carlos Cabré torna a ser el número dos, però Alejandro Caballero i Eloi Menasanch no repeteixen. De fet, Menasanch ocupa la novena posició de la candidatura socialista a Tarragona amb Josep Fèlix Ballesteros al capdavant. Claudi Lladó és el número tres del PSC per a Vilanova, Fatima Miró el quatre i Neus Aulet el cinc.