Els partits han començat ja la cursa per aconseguir l’alcaldia de Montblanc. Aquest dijous a la matinada les quatre formacions que es presenten a les eleccions van fer la tradicional enganxada de cartells a la plaça Major. 

Agrupament Catalanista de Montblanc, amb Josep Andreu al capdavant, espera revalidar la majoria aconseguida fa quatre anys. Amb el lema ‘Per un Montblanc de tots’, el partit es presenta assegurant que ha complert el 70% del programa electoral amb el qual es va presentar a les eleccions el 2015. “Volem renovar la il·lusió per Montblanc, i continuar amb la velocitat de creuer que hem agafat treballant a l’Ajuntament. Esperem poder fer la piscina coberta i acabar el projecte del Pont Vell”, explica Andreu. Assegura també que “ens cuidarem de l’habitatge i treballarem per evitar el despoblament de la comarca”. 

Amb el lema ‘La nostra força ets tu’ Junts per Montblanc espera millorar els resultat de fa quatre anys i aconseguir també l’alcaldia. Marc Vinya, el cap de llista, assegura que “durant la campanya no farem res més del que hem fet fins ara, parlarem amb la gent com hem fet ara des de l’oposició. Som l’alternativa real, una opció de govern de futur, convé fer un canvi a l’Ajuntament”. 

La FIC, amb Toni Gutiérrez com a cap de llista, espera mantenir el regidor que tenen ara a l’Ajuntament. “El nostre objectiu és acabar amb les majories absolutes, haurem de treure millors resultat per tenir un escenari diferent al de la majoria absoluta”.

També el PSC va participar aquest dijous a la matinada de l’inici de la campanya electoral a la plaça Major, tot i que sense el seu cap de llista, que no hi va participar per motius de feina. El número 2 de la candidatura, Juan Molina, assegura que “Volem aconseguir representació a l’Ajuntament. Estarem oberts a pactar, però mai repetiríem un govern de 13 regidors”.