L’Espluga FM Ràdio i Tac12 coprodueixen per primera vegada el debat electoral amb els candidats a l’alcaldia de l’Espluga de Francolí. Serà el pròxim diumenge 12 de maig a les 12 del migdia al teatre del Casal, en un acte obert al públic. El debat comptarà amb els caps de llista de les quatre candidatures que es presenten a l’espluga: Josep Maria Vidal de Som Espluga, Jordi Torre de Junts per l’Espluga de Francolí, Jaume Vendrell d’Espluga Viva i Francesc Sánchez de Nova Espluga.

El debat serà presentat pel periodista Xavier Lozano i tindrà una durada de 90 minuts. El debat es dividirà en tres blocs: turisme i economia, indústria i infraestructures i urbanisme.

L’Espluga FM Ràdio el retransmetrà en directe a EFMR.cat, al 107.4 FM i al canal de la TDT. També es podrà recuperar la crònica posteriorment al portal web efmr.cat/eleccions. Per la seva banda, Tac12 emetrà el debat el mateix diumenge a les 16.30 h i al vespre a les 20.30 h.

D’aquesta manera, l’Espluga FM Ràdio, amb el suport de l’Espluga Audiovisual, coorganitza un debat electoral sense precedents demostrant, una vegada més, l’aposta audiovisual i multimedia del mitjà.