L’EFMR.cat ha posat en marxa aquest diumenge la pàgina web que farà servir aquest mes com a mitjà de comunicació electoral.

L’EFMR i l’Espluga Audiovisual han posat en marxa un nou espai web que reuneix la cobertura informativa de les eleccions municipals als 22 municipis de la Conca de Barberà.

A una setmana per l’inici de la campanya electoral, aquest diumenge s’ha presentat el nou portal web efmr.cat/eleccions dissenyat i construït pels col·laboradors de l’Espluga Audiovisual i que es nodreix de la cobertura informativa de l’EFMR.

El nou web, que és complementari a EFMR.cat, dona a conèixer totes les candidatures que es concorreran a les eleccions d’aquest 26 de maig als municipis de la comarca. Especialment, l’espai informa de les propostes, actes i novetats de les formacions de l’Espluga de Francolí i Montblanc. A més a més, s’hi poden trobar els resultats de les eleccions municipals del 2015 i 2011 de tota la comarca.

Diàriament s’oferiran nous continguts, per exemple les entrevistes dels candidats i candidates. També s’ha de dir que la nou web ofereix un calendari amb els actes electoral de l’Espluga, l’emissió en directe de l’Espluga FM Ràdio i tots els detalls de les candidatures de l’Espluga de Francolí. Durant la nit electoral, el web oferirà l’escrutini en directe de l’Espluga i els resultats de les localitats de la comarca.

El projecte ha estat possible gràcies el suport de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, La Xarxa Comunicació Local i el portal Municipals.cat. El nou espai web vol ser una eina per reforçar la cobertura informativa de l’EFMR i una finestra oberta a la Conca de Barberà.