Intèrprets: Pep Morató i Eduard Sànchez

Les eleccions municipals s’apropen i des de l’EFMR s’han repassat els principals projectes que presenten els diferents grups polítics dels pobles de Blancafort, Pira, Senan i Passanant i Belltall. També s’han esmentat les candidatures fantasma del PSC en diferents municipis comarcals i l’àmplia victòria d’ERC a les Eleccions Generals.

S’han repassat els fets més noticiables de la Conca de Barberà i de l’Espluga de Francolí de la darrera setmana, com per exemple la Fundació Siurana ha abandonat el projecte de la casa de colònies a l’Ermita de la Santíssima Trinitat. Altrament, s’ha comentat el tret de sortida a les Quinquennals de la Mare de Déu dels Torrents de Vimbodí i Poblet, i també s’ha parlat de la Cantata de Sant Jordi o de la dissolució de la Cooperativa de Montblanc.