Acord per Senan – Acord municipal és la marca amb què es presenta ERC en aquest municipi. L’actual alcaldessa, Carme Ferrer, és la cap de llista. D’altra banda, també hi ha candidatura del PSC amb Domingo Martínez, però es tracta d’una llista fantasma.

Ferrer ha explicat que volen seguir apostant per l’autoconsum d’energia elèctrica. Volen desconnectar-se de la xarxa de Fecsa Endesa per produir energia renovable. Aquest projecte ja està redactat, només cal treure a licitació la obra. Ara mateix, el municipi compta amb dos petits parcs fotovoltaics.

D’altra banda, la candidata ha comentat que volen elaborar un pla d’habitatge per conèixer l’estat actual del parc. Ferrer ha assegurat que ja saben quin és, però d’aquesta manera podran tenir “perspectiva”. Després implementaran les polítiques corresponents.

ÀUDIO: Carme Ferrer explica que volen elaborar un pla d’habitatge

Carme Ferrer ha destacat d’aquesta darrera legislatura la construcció d’un local social amb bar i restaurant que està previst que s’obri aquest estiu. També ha valorat molt positivament la connexió amb la xarxa de la Mancomunitat d’Aigües de les Garrigues que ha suposat l’arribada definitiva de l’aigua potable al municipi.

Domingo Martínez és l’únic candidat del PSC. L’EFMR s’ha posat en contacte amb ell i el seu partit, però des de l’agrupació no han volgut facilitar el contacte. Des de l’emissora lamentem aquest fet perquè impedeix exercir correctament el dret a la informació.