400 corredors han participat en les dues curses organitzades pel Club Atlètic Montblanc: la de fons i la popular. En la 42a edició de la cursa popular hi han participat uns 200 inscrits, la majoria nens i nenes que corrien en aquesta cursa no competitiva.

Pel que fa a la 25a Cursa de fons, la participació ha estat de 200 corredors. La cursa de fons, de 10 quilòmetres de llargada, arribava als 25 anys de la primera edició. Un recorregut adaptat per aquest any per celebrar la 25 edició els corredors van passar per l’interior de Montblanc, pel voltant de la muralla de Montblanc i també per la Font de la Ceba com a elements emblemàtics del terme de Montblanc.

Xavi Garcia del FACVAC ha estat el guanyador de la cursa de fons amb un temps de 35:47, seguit ben d’aprop per Ramon Requesens del club Atlètic Montblanc que ha quedat en segona posició amb un temps de 35:50. La tercera posició ha estat per Marc Morató del Club Atlètic Esplugui amb 36:11 minuts.

Anahi Herrera d’Activa’t Runners, amb un temps de 43:05 ha estat la primera en arribar en la categoria femenina, seguida de Laura Teruzzi de Runners Sant Adrià amb un temps de 44:12 i en tercera posició Pat Perpinyà amb un temps de 44:32.

Pel que fa als corredors del Club Atlètic Montblanc, entitat organitzadora de la cursa, Ramon Requesens ha estat el primer classificat del club i Maria Isabel Espejo la primera classificada.

Una quart de segle de cursa

Aquest any amb motiu de la 25a edició es va donar un record als montblanquins i montblanquines que van participar en la primera edició de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep.

Enguany els diners es destinaran a la campanya que té lloc des de la Policia Local de Montblanc ‘#pelsvalents’, i que recapta fons per a la investigació del càncer infantil.