Aquest dimecres 1 de maig la plaça Major de Montblanc va acollir la celebració del Dia Internacional de la Dansa, amb l’exhibició de les alumnes de dansa de les escoles de dansa de Montblanc i l’Espluga, dirigides per la professora Jèssica Estadella.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Montblanc, va congregar desenes de persones al centre de la capital de la comarca, on es van poder veure mostres de diferents disciplines de dansa clàssica, contemporània, flamenc i hip hop.

Foto de grup de les ballarines, durant el Dia Internacional de la Dansa (Foto: Cedida)

A les 6 de la tarda el regidor Jordi Albalat va donar inici al acte i seguidament es va llegir el manifest d’aquest any creat pel coreògraf i ballarí Cesc Gelabert.

L’acte es va fer per donar importància i reivindicar aquest art, poc considerat encara a dia d’avui arreu del país.