L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga de Francolí i l’Escola de Dansa del Pavelló Municipal del Casal ha organitzat una jornada de dansa a la plaça major de Montblanc el proper dimecres, 1 de maig, a les 18 hores, per commemorar el Dia Internacional de Dansa, que se celebra aquest dilluns 29 d’abril.

L’escola de dansa DansAra i l’Escola Municipal de Dansa de Sarral van celebrar el dia mundial aquest diumenge amb un acte a la Plaça Mercat del municipi. L’objectiu de la diada és aproximar la dansa al públic en general, aprofitant que l’idioma del cos i del moviment arriba a petits i grans.

L’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga també va participar aquest dissabte al Teatre Fortuny que es va celebrar la 33a Gala de Dansa de les Comarques de Tarragona, enguany dedicada a l’Any Roseta Mauri i organitzada per l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona.