Aquest dimecres 1 de maig Montblanc torna a ser el punt de partida de la cursa de fons a l’ermita de Sant Josep que aquest any està de celebració celebrant els 25 anys de la primera edició.

El Club Atlètic Montblanc organitza aquests dimecres les clàssiques curses a l’ermita de Sant Josep. Aquest any tindrà lloc la 42a Cursa Popular i la 25a Cursa de fons a l’ermita de Sant Josep.

Com els darrers anys les curses tenen un caràcter solidari, ja que un euro de cada inscripció es destina a una causa solidària. Aquest any els diners es destinaran a la campanya que té lloc des de la Policia Local de Montblanc ‘#pelsvalents’, i que recapta fons per a la investigació del càncer infantil.

El mateix dia tindrà lloc la 42a Cursa Popular a l’ermita de Sant Josep de Montblanc, que segueix amb el seu caràcter popular i també solidari. Les inscripcions per la cursa popular tindrà lloc el mateix dia 1 de maig.

Circuit especial pels 25 anys

La cursa de fons tindrà aproximadament 10 quilòmetres, però que aquest any els corredors trepitjaran un terreny diferent els altres anys, ja que s’ha creat un circuit únic per aquesta edició. La carrera passarà per llocs emblemàtics de Montblanc, com el carrer Major, el Pont Vell, el portal de Sant Antoni, la Font de la Ceba o les muralles de Montblanc. A més també es farà un record per tots els montblanquins i montblanquines que van participar en la 1 edició de la cursa de fons.