INTÈRPRETS: Roser Tallada professora de Pilates al Casal de l’Espluga, Gemma Roselló alumna d’aquesta disciplina. Jordi Antoni Cuesta professor del curs de Mindfulness o consciència plena a la Germandat, el segon any a l’Espluga i Filo Farré.

Pilates i mindfunless són disciplines diferents que es poden complementar i ens aporten diversos beneficis si les practiquem.

Pilates

La Roser Tallada ens parla amb passió de Pilates i ens respon algunes preguntes: per què va bé, què ens aporta, com milloren les persones, els beneficis per la salut, per prevenir o rehabilitar. Ens convida a participar-hi i ens acompanya Gemma Roselló, una de les alumnes veteranes.

Mindfulness

L’atenció plena es remunta a una pràctica molt antiga. Actualment s’ha recuperat en l’àmbit de la medicina i la psicologia com a pràctica reconeguda i efectiva per a reduir els símptomes físics i psicològics de l’estrès, augmentar l’autoconsciència i millorar el benestar general de la persona. En parlem amb Jordi Antoni Cuesta, professor del curs de Mindfuless de la Germandat.