Montblanc ha viscut aquesta nit la 33a edició de la representació de Llegenda de Sant Jordi de Montblanc en el marc de la 32a Setmana Medieval. Amb totes les entrades exhaurides per les dues representacions programades, els assistents van poder gaudir de l’espectacle més emblemàtic de la jornada.

Aquest dissabte a la nit al Foradot, la part més alta de la muralla del segle XIV, ha estat l’escenari de la representació de la llegenda de Sant Jordi que amb música, foc, llum, color i més de 200 actors en escena han donat vida a l’eterna lluita entre el bé i el mal.

3000 espectadors reviuen, durant una sola nit, la llegenda del Patró de Catalunya que entra d’altres s’hi pot veure un drac de 4 metres d’alçada i 8,5 metres de longitud, és un dels dracs més grans de Catalunya.

GALERIA D’IMATGES DE LA REPRESENTACIÓ DE LES 23.00 DE LA NIT