Les eleccions generals al Congrés i al Senat Espanyol no han fet enrere els visitants que aquest cap diumenge 28 d’abril al matí han omplert els carrers de la vila ducal de Montblanc en la 32a edició de la Setmana Medieval.

Els participants vinguts d’arreu de Catalunya han omplert el mercat medieval que se celebra pels carrers i places de la vila. Durant el matí també s’ha celebrat la mostra d’oficis, l’escola cavalleresca i el mercat de vins i caves a la plaça de Santa Maria. Aquesta tarda l’acte principal són les credencials: El pacte feudal que se celebra a l’església de Santa Maria de Montblanc, on es fa el lliurament de les credencials a les trenta parelles nobles de les quatre cases nobiliàries de la Vila.

Al col•legi electoral de Montblanc de les eleccions generals d’aquest diumenge sí que s’han vist moltes persones anar a votar vestits de Medieval.

Imatge d’un cavaller votant al col·legi electoral de Montblanc (Imatge: Pep Morató)