Conèixer els gustos musicals dels joves de l’Espluga, les seves aficions i els avantatges de ser joves serà possible aquest divendres a les 12 del migdia i a les 4 de la tarda a l’Espluga FM Ràdio.

Els alumnes de l’Institut Joan Amigó de l’Espluga centren el programa especial de l’EFMR i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà amb la col·laboració de l’Espluga Audiovisual enregistrat aquest dimecres en el marc del projecte La Carpa al Pati que ha visitat de nou el centre espluguí.

Micròfon obert, parlen els joves

El programa es podrà escoltar aquest divendres a les 12 h i 16 h al 107.4 FM, EFMR.cat i al canal de TDT. També es podrà recuperar a la carta.

Al llarg d’una hora, més d’una desena de nois i noies responen a diverses preguntes formulades des de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal. La joventut, els estils musicals o el consum radiofònic són aspectes sobre els quals reflexionen els joves. L’espai compta amb la presentació del periodista Gerard Bosch, el suport de Ridouane El Ghazy i la coordinació de les tècniques de joventut Estel Bové i Judit Albalat.

Amb aquesta iniciativa, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà vol apropar-se als adolescents i generar dinàmiques de participació. Alhora, amb l’estudi de ràdio instal·lat al porxo del pati de l’institut, desenes d’alumnes van poder veure de prop com es realitza un programa radiofònic.

A més a més, durant l’enregistrament també hi va haver temps per connectar en directe amb el programa la Conca al Dia de l’EFMR per explicar la iniciativa.