Presentador: Arnau Martínez Tècnics: Aleix Valero, Ridouane El Ghazy i Gerard Bosch. Col·laboradors: Jill Haywood, Montserrat Masdeu i Elisenda Rosell. Entrevistes: Maria Tarés, Neus Martí, Gerard Griñó, David Ferrer i Maria Teresa Martí.

PART 1

PART 2

L’Espluga FM Ràdio surt al carrer per compartir la diada de Sant Jordi en directe i des de ben a prop. Al llarg de dues hores, l’emissora ha ofert l’especial des de la cruïlla del carrer Lluís Carulla amb la plaça 1 d’Octubre. En primer lloc, hem arrancat amb l’actualitat de la Conca de Barberà que encapçala l’àmbit polític a un mes de les eleccions municipals. Tornant de la Setmana Santa també hem tingut temps per parlar de la Coral Espluguina i les caramelles d’aquest diumenge. El programa especial de Sant Jordi, com era d’esperar, ha comptat amb entrevistes al voltant dels llibres i les roses, però també poesia i un conte infantil en anglès. Entre d’altres, també hem parlat del pa de Sant Jordi.

2 COMENTARIS

Los comentarios están cerrados.