Des de les 11 del matí l’Espluga FM Ràdio ha encetat la programació especial des de l’estudi mòbil situat al carrer Lluís Carulla, a tocar de la plaça 1 d’Octubre amb motiu de la diada de Sant Jordi.

Al llarg de dues hores, els llibres i les roses han estat protagonistes d’un especial que ha comptat amb la participació d’una desena de persones i la presentació dels periodistes Arnau Martínez i Gerard Bosch. Un desplegament tècnic i humà que també ha implicat a l’Espluga Audiovisual.

RECUPERA L’ESPECIAL DIADA DE SANT JORDI A L’EFMR (Escolta’l aquí)

L’especial ha començat amb el repàs l’actualitat informativa de la Conca de Barberà, però ha derivat cap a un format magazine per oferir diversos espais al voltant de la literatura i les tradicions vinculades a la diada.

Així, el programa ha intentat caçar els títols més buscats a les llibreries, però també hi ha hagut temps per a la rapsòdia, les publicacions locals, curiositats al voltant del mercat de les roses o el pa de Sant Jordi. A més a més, també s’ha narrat un conte en anglès per als infants, un segell ja propi de l’EFMR de la mà de Jill Haywood.