Segons ha confirmat Nova Espluga a l’EFMR, tres persones que formaven part de l’equip de treball d’Espluga Viva, s’han incorporat a la llista de la FIC. Jordi Vidal, Jose Rodríguez i Ángel Sánchez seran els suplents d’aquest grup. Vidal va anar al número onze d’Espluga Viva el 2015 i el tres el 2011. En principi havien de ser quatre persones, però finalment Jaime Vendrell s’ha decantat cap a Espluga Viva.

El cap de llista de Nova Espluga, Francesc Sánchez, ha explicat que diverses persones van mostrar-li interès per formar part del projecte de la FIC si finalment Espluga Viva no es presentava a les eleccions. Val a dir que aquesta formació no ha confirmat fins aquest dissabte que concorreria a les eleccions i encara no ha volgut fer públic el cap de llista. Sánchez també ha assegurat que aquests fixatges reforcen que la seva candidatura és “municipalista”.

ÀUDIO: Francesc Sánchez explica el fixatge de persones d’Espluga Viva

Cal recordar que el mateix Francesc Sánchez va ser cap de llista d’Espluga Viva el 2011.

Nova Espluga presentarà els onze primers noms de la llista el pròxim divendres 3 de maig al vespre. Sánchez ha avançat que han aconseguit reunir vint persones que completaran la candidatura i que els onze primers llocs són cremallera.