La Coral Espluguina ha anunciat aquest diumenge de Pasqua que l’any 2020 obrirà el tradicional Cant de Caramelles a tota la població, i que formarà un grup específic per la diada de Pasqua. L’objectiu és mantenir aquesta tradició, donat el retrocés de cantaires de la Coral Espluguina. Aquest any una quinzena de persones han portat les Caramelles pels carrers de l’Espluga.

ÀUDIO: Xavier Morgades anuncia el projecte per obrir el cant de caramelles a tot el poble

Ho anunciat el director de la Coral Espluguina, Xavier Morgades, en declaracions al programa especial de l’Espluga FM Ràdio, en el qual, com cada any, els cantaires han fet parada a l’Antic Hospital per cantar dues caramelles.

ÀUDIO: Cant de Caramelles en directe per l’Espluga FM Ràdio

El cant de les Caramelles a la plaça de l’Església, aquest diumenge de Pasqua (Foto: Josep Morató)

Recorregut pel municipi

La Coral Espluguina ha començat a primera hora del matí l’habitual recorregut pels carrers i places de l’Espluga de Francolí, especialment els del centre de la població, acabant a la plaça de l’Església, després de la sortida de l’Eucaristia Solemne de Pasqua que s’ha fet a l’església Vella de Sant Miquel, i que s’ha pogut escoltar en directe a l’Espluga FM Ràdio.

El cant de les Caramelles a la plaça de l’Església, aquest diumenge de Pasqua (Foto: Josep Morató)

ÀUDIO: Retransmissió íntegra de les caramelles i l’Eucaristia de Pasqua