La posta en marxa de l’antena d’Albió per part de l’empresa Vunkers ha permès que els municipis d’aquesta zona de la Conca de Barberà disposin ja d’accés a Internet de banda ampla. En total aquest nou equipament permet aquest accés als municipis de Vallfogona de Riucorb, Albió, Llorac, la Cirera, Rauric i Savallà del Comtat.

Fins ara la majoria de municipis d’aquesta zona disposaven d’una cobertura molt deficient que ha estat possible pal·liar gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Llorac, el Consell Comarcal i l’empresa Vunkers. L’Ajuntament ha cedit els terrenys on col·locar l’antena, el Consell Comarcal ha invertit 12.000 euros en l’adquisició dels equipaments necessaris i l’empresa Vunkers és l’encarregada de subministrar el servei d’Internet de banda ampla.

Amb aquesta instal·lació culmina el projecte comarcal de fer possible que tots els municipis de la comarca tinguin accés a internet en banda ampla. L’empresa Vunkers ha estat l’encarregada de proporcionar el servei a la zona de la Vall del Corb i l’empresa ASPWifi a la resta de la comarca.

Des del Consell asseguren que en aquests moments s’està treballant per solventar les zones fosques que puntualment queden a la comarca, a les que s’haurà de donar solucions personalitzades.