Més d’una vintena de nens i nenes estan gaudint aquests dies de vacances del campus de Setmana Santa organitzat pel Casal de l’Espluga de Francolí. La proposta combina l’anglès i la pràctica esportiva. El fil conductor és la pel·lícula ‘Mission: Impossible’ de manera que els nens i nenes estan immersos en el món del misteri, l’enigma, la medicina o els experiments.

El campus ha començat aquest dilluns 15 d’abril i s’allargarà fins el dijous 18. Està destinat a nens i nenes d’entre 5 i 15 anys, però els més grans en tenen 12. Per fer les activitats que són tant d’interior com d’exterior. L’horari és de 09 a 13 h amb la possibilitat de servei d’acollida de 08 a 09 h i de 13 a 14 h.

Els monitors encarregats són Manel Álvarez, tècnic en animació i activitats físiques, Erika Soriano, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Carlos Fuentes i Cristina Sanahuja, directors i professors de l’acadèmia d’anglès 87 Baker Street Language.

Cristina Sanahuja ha assegurat que hi posen “molta il·lusió i moltes ganes” perquè els nens gaudeixin de les activitats, tenint en compte que tenen edats molt diferents. Pel que fa a l’anglès, enguany han incorporat vídeos a l’aula.

ÀUDIO: Cristina Sanahuja explica les activitats en anglès

En la mateixa línia, Erika Soriano ha remarcat que la part lúdica ve donada tan de l’anglès com de la pràctica esportiva. A més, ha dit que es nota que practiquen l’anglès quan surten del campus.

ÀUDIO: Erika Soriano remarca la part lúdica del campus