Amb un total de 42 habitants oficialment empadronats, el municipi conquenc de Forès es referma com el poble més petit de la Conca i el quart de Catalunya empatat amb la Febró. La Conca de Barberà és la segona comarca amb més micropobles de Catalunya després del Berguedà, tal com posa de manifest el darrer padró municipal oficial de l’Institut Nacional d’Estadística (INE). 

A la comarca hi ha consolidat tres dels deu municipis amb menys població del país. El municipi amb menys habitants de la Conca de Barberà és Forès amb 42, seguidament de Senan amb 47 habitants i el tercer és Savallà del Comtat amb 60 empadronats. 

A banda dels tres esmentats, cal afegir-hi també, Vallfogona de Riucorb, amb 85 persones empadronades, Vallclara, amb 98 i dos pobles que tenen 100 i 103 habitants, Llorac i Conesa, respectivament. Al conjunt de Catalunya hi ha un total de 37 pobles per sota del centenar d’habitants, repartits entre 17 comarques, dels quals 5 municipis són de la Conca de Barberà. 

L’existència de municipis petits és la tendència general a la Conca, on cada cop més la població és més envellida. Dels 22 municipis que hi ha a la comarca, més de la meitat tenen menys de 500 habitants registrats, segons la darrera actualització del padró. Concretament són 15, que van des dels 42 de Forès fins als 456 de Vilaverd.