El Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet (PNIN) regularà  durant els dies de Setmana Santa, del 19 al 22 d’abril, l’entrada de vehicles a la vall de Castellfollit. D’aquesta manera, es volen evitar col·lapses a la pista asfaltada d’accés. Des del Paratge han assegurat que es permetrà accedir als vehicles segons els aparcaments habilitats a la casa forestal de Castellfollit, al del barranc de l’Argentada i a l’àrea de lleure de la Roca de l’Abella. No es permetrà en canvi, l’aparcament als laterals de la pista asfaltada per facilitar l’encreuament entre vehicles.

El control d’accés el realitzaran membres del Cos d’Agents Rurals i els informadors del Paratge Natural de Poblet. La directora del PNIN, Ester Trullols, ha explicat a l’EFMR que es tracta d’una “prova pilot”. Amb aquesta mesura volen “evitar possibles riscos o perills que puguin haver al circular per la carretera i no massificar l’espai”.

ÀUDIO: Ester Trullols diu que no volen massificar l’espai