Les ràdios locals del Camp de Tarragona, entre les quals es troba l’Espluga FM Ràdio, entrevistaran els candidats de Tarragona a les eleccions generals del pròxim 28 d’abril. Els caps de llista de les formacions polítiques amb representació al Congrés passaran pels estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona en una entrevista que conduiran els periodistes Eduard Virgili d’Altafulla Ràdio i Marina Pérez de RC Tgn. A més a més, els periodistes de les altres emissores participaran amb una pregunta.

A l’Espluga FM Ràdio les entrevistes s’emetran, a partir d’aquest dilluns, a les 21 h i es podran recuperar posteriorment al portal web. També es reemetran l’endemà a les 10 h. Dilluns 15 d’abril Sergio del Campo de Ciutadans obrirà la tanda, l’endemà (dimarts 16) serà el torn per a Jordi Roca del Partit Popular i el dimecres 17 passarà Ferran Bel de Junts per Catalunya en substitució a Josep Rull qui realment encapçala la llista, però està empresonat. La setmana següent, el dimarts 23 Joan Ruiz del PSC respondrà les preguntes, dimecres 24 ho farà Jordi Salvador d’Esquerra i En Comú Podem amb Ismael Cortés tancarà la coproducció.

D’aquesta manera, les ràdios locals del Camp de Tarragona adherides a la Xarxa de Comunicació Local sumen esforços per oferir un producte periodístic de qualitat al territori.