Els operaris de la Diputació de Tarragona han començat les obres de millora de la seguretat viària a la carretera TV-7007 que uneix Les Masies i Poblet. Aquesta adequació contempla també un carril bici que unirà les dues zones. La Diputació ha previst que s’acabin al juny, però fonts del consistori espluguí han assegurat que podrien estar enllestides abans, en un mes.

Al llarg del recorregut, el carril canviarà dues o tres vegades de voral per qüestions d’amplada del marge. Aquesta setmana s’està treballant al costat e l’Alberg Jaume I i es preveuen restriccions puntuals de trànsit mentre durin les obres.

Aquesta instal·lació arriba després d’un incident protagonitzat per un autobús i un cotxe al revolt de la casa de colònies de l’English Summer. Llavors es van recollir diverses signatures per millorar aquell traçat. Primer es van talar uns arbres per millorar la visibilitat i durant una visita de l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, ell mateix va demanar un carril bici entre l’Espluga i Poblet. “Va quedar una cosa molt inconnexa perquè no hem fet una petició formal, però finalment la brigada de manteniment de carreteres farà aquesta actuació“, va explicar fa uns dies l’alcalde al ple.

ÀUDIO: David Rovira explica que es millorarà la seguretat

A més a més, la Diputació té programat fer un carril bici entre Vimbodí i Poblet, de manera que els dos quedarien enllaçats. D’altra banda, l’alcalde va dir que li agradaria que aquest carril s’allargués fins a l’Espluga.