Imatge de portada: Antoni Sabaté

El Casal de l’Espluga ha celebrat aquest diumenge la vuitena edició del Concurs de Rapsodes «Font Baixa». La poesia del concurs ha compartit escenari amb la música de Quico Pi de la Serra.

Baltasar Fonts ha estat el guanyador de la vuitena edició del Concurs de Rapsodes “Font Baixa” celebrat aquest diumenge 14 d’abril a la Sala Folch i Torres del Casalet. En l’edició d’aquest any s’ha fet un homenatge a Joan Brossa amb el poema “Eco” que han recitat els onze participants amb motiu de l’Any Brossa.

El concurs començava a les 18.30 h amb la primera prova, que consistia en la lectura d’un poema obligat de Brossa que portava per títol “Eco”. Un cop finalitzada, cada concursant va recitar un poema escollit lliurement. Entremig de les dues proves, els assistents a l’acte van poder gaudir de la col·laboració de l’alumnat de 5è i 6è de les escoles Martí i Poch i l’escola vedruna de l’Espluga, així com de l’actuació musical de Quico Pi de la Serra mentre el jurat deliberava.

Baltasar Fonts de Moià ha estat reconegut amb el primer premi de 300 euros, mentre que Alba Mascarella ha estat premiada amb 200€. En la tercera posició hi va haver un empat entre Andreu Morta de Barcelona i Sílvia Iturria que van guanyar 100€.

Un