INTÈRPRETS: els mestres de música de la Conca: Isabel Guasch, Ernestina Vallverdú, Oriol Tomàs, Tina Ollé, Sílvia Homedes, Laura Palou, la directora del CRP Conca de Barberà Montse Jaime, el  president de l’Associació Medieval Joan López, l’autor de la “Cantata de la llegenda de la princesa i Sant Jordi” Jordi Cartañá, i Filo Farré.

 La música a lescola: per què és important?

Ens preguntem què aporta la música a l’alumnat? Objectius i reptes que es plantegen. També aprofundim amb les audicions musicals a la nostra comarca i el fet de tocar en directe.

Les cantates comarcals

Repassem els objectius de les cantates comarcals amb els mestres de música de les escoles de la Conca. Què aprenen els alumnes en una trobada musical d’aquestes característiques?

Ens fixem amb la cantata comarcal d’enguany: ‘Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi’, composta pel montblanquí Jordi Cartanyà amb qui també parlem, acompanyat del president de l’Associació de la Setmana Medieval, Joan López. Serà divendres 3 de maig al matí i hi participaran 400 nens i nenes i volem saber com s’organitza una producció d’aquesta magnitud, com es treballa a l’aula i conjuntament.