L’Espluga, un any més, s’ha sumat al Dia Mundial de l’Activitat Física celebrant una matinal d’exercici i alimentació saludable organitzada per la regidoria d’Esports.

El passat 6 d’abril va ser el Dia Mundial de l’Activitat Física, i l’Espluga ho ha celebrat aquest dissabte amb una marxa nòrdica, a més a més, d’un esmorzar saludable i una masterclass de zumba. Una trentena de persones han participat durant la jornada que ha començat a les 9 del matí amb una marxa nòrdica organitzada des de Drac Actiu.

A les 11.30 h tots els participants han tingut un esmorzar saludable a la plaça Sant Isidre que ha seguit amb una masterclass de zumba a càrrec de Jordi Giralde. Mentrestant, pels més petits, han tingut l’oportunitat de realitzar jocs esportius, populars i cooperatius.

Enguany és la quarta edició del Dia espluguí de l’activitat física i ha anat canviant de format, amb taules rodones o activitats, sempre però, mantenint el mateix objectiu de sensibilitzar la població sobre l’epidèmia del sedentarisme i promoure l’activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.