Una sala plena del Casalet ha vist com l’espluguina Noe Gaya, afectada per una lesió cerebral a causa d’un accident de trànsit, complia el seu somni de publicar el segon conte. El llibre infantil porta per títol ‘Aprenent a volar’ i recull la història d’una papallona que no pot volar, però ho acaba aconseguint amb un polsim màgic.

Aquest conte ha estat possible gràcies al repte solidari ‘Sempre endavant’ del targarí Raül Arenas. El corredor ha recaptat 5.100 euros després d’aconseguir recórrer el març passat els 190 quilòmetres que separen Llívia de Tàrrega. D’aquesta manera, s’han editat i publicat 1.500 exemplars del conte infantil. La família de la Noe s’ha mostrat molt agraïda, igual que el corredor. Els diners els ha aconseguit gràcies a la solidaritat de desenes de persones que han participat de diversos sortejos i han comprat el marxandatge de la iniciativa, també d’empreses que han col·laborat.

Actes de presentació del llibre “Aprenent a volar” (Imatge Jofre Majoral)

La presentació ha començat amb la intervenció de Montse Bosch que amb l’ajuda dels nens de la sala, ha anat presentant els personatges del llibre. També ha explicat els tres valors del conte: esport, valentia i amor. Bosch ha afirmat que la família de la Noe Gaya “ha estat la seva columna de llum que l’ha ajudat a complir el seu somni”.