La quarta edició del festival Essències comença a escalfar motors. L’organització del festival, que tindrà lloc a Montblanc el 30 i 31 d’agost, ha donat a conèixer aquest divendres els primers artistes del cartell d’aquest 2019.

Destaquen els concerts de Gerard Quintana, Quimi Portet i Xarim Aresté, que actuaran al festival el 31 d’agost. També s’ha confirmat per dissabte l’actuació de Namina. Pel que fa al divendres 30 d’agost s’ha confirmat l’actuació de Carles Benavent Trio amb Tomasito, The Sey Sisters i Gorka Benitez Trio.

El festival ha anat canviant el format cada any, adaptant-se a les necessitats del públic. L’edició de l’any passat va tenir com a escenari el pàrquing de la Murall de Santa Tecla, aconseguint una bona assistència de públic. L’any passat, a més, es va fer una edició d’hivern per encabir l’actuació d’Andrea Motis, que a l’estiu va haver de suspendre el concert a Montblanc. Enguany aposten per fer-lo divendres i dissabte, tot i que encara no s’ha donat a conèixer on es farà.

El festival, com cada any, combinarà la música en directe amb la degustació de vins de la DO Conca de Barberà així com de gastronomia.