Dimecres a la tarda s’ha celebrat el sopar d’espluguins residents a Barcelona, una iniciativa que han recuperat un grup de joves després d’uns anys d’aturada. Gairebé una trentena de persones s’han reunit al restaurant Mucci’s de la capital. Totes elles van rebre una xapa amb la imatge commemorativa de la jornada d’aquest any.

Després de sopar, es van sumar Ferran Civit, Òscar Palau i Enric Òdena, tots tres van iniciar aquest sopar l’any 1998 i que es va allargar fins l’any 2011. Durant la vetllada es van realitzar dinàmiques com una ronda de presentacions o diversos jocs. Va assistir gent de Terrassa, de Cerdanyola, de Castelldefels i de diversos barris de Barcelona.

La trobada pretenia agrupar tots els espluguins que per motius laborals o d’estudis es troben a la capital de Catalunya, recuperant una tradició.