L’actual alcalde de Vimbodí i Poblet no serà el cap de llista de Junts per Vimbodí les pròximes eleccions. A través d’una publicació a les xarxes socials, la formació política ha dit que Joan Canela serà qui encapçalarà la candidatura. De fet, Güell tampoc està entre els integrants de la llista que s’han anunciat.

Joan Güell és alcalde del municipi des del 2013 quan va substituir Lluís Grau en el càrrec. El 2015 es va presentar com a número u de CiU i va aconseguir més del 75% dels vots, materialitzant-se amb sis regidors. Abans, entre el 2011 i el 2012, va ser diputat al Parlament de Catalunya després de la renúncia de Josep Poblet, l’actual president de la Diputació de Tarragona.

Junts per Vimbodí ha avançat els noms de la llista amb què concorrerà a les eleccions dels pròxim 26 de maig:  Roger Estudillo, Gerard Cava, Josep Maria Aixut, Maria Rosa Palau, Núria Morales i Núria Gallart.

L’Espluga FM Ràdio s’ha posat en contacte amb Joan Güell, però no ha volgut fer declaracions a l’espera d’enviar un comunicat oficial.