Fa un parell de setmanes que es van iniciar les obres de remodelació del carrer Sor Maria Torres de l’Espluga. L’actuació principal és l’ampliació de les voreres que tindran un metre i mig, fent-ho accessible a les persones amb mobilitat reduïda. Està previst que les obres s’allarguin durant tres mesos.

És un projecte que es du a terme gràcies al superàvit del 2016 i el pressupost del qual arriba als 100.000 euros. A més a més de les voreres, es canviaran els conductes de l’aigua i es pavimentarà de nou el carrer. El vial però, es quedarà sense places d’aparcament, un fet que no suposarà un gran problema segons el regidor de Serveis municipals, Joan Amigó que ha assegurat que “la majoria de veïns aparquen el cotxe a casa seva”.

ÀUDIO: Joan Amigó explica les obres del carrer Sor Maria Torres

Amigó també ha explicat que abans d’aprovar el projecte d’arranjament, es van reunir amb els veïns i entre diverses propostes que van posar sobre la taula, els mateixos veïns van triar la que s’està duent a terme.