Els Torraires de Montblanc començaran la temporada castellera amb una nova junta tècnica. Eloy Pérez serà el cap de colla, aprovat a l’assemblea de la colla sense cap vot en contra.

A l’equip del nou cap de colla hi haurà Joan Anton Font com a cap de pinyes, Judit Miquel com a cap de canalla i Naida Escoté com a segona de la cap de canalla.

Eloy Pérez, el nou cap de colla dels Torraires de Montblanc

Pérez, de vint anys i veí de Vilallonga del Camp, és un habitual als castells dels Torraires, i ha pujat al pis de terços en els seus màxims reptes, com el tres de set i el pilar de cinc. Aquesta és la seva cinquena temporada a la colla i l’any passat ja va estar involucrat en l’equip de canalla.

La joventut del nou cap de colla es combina amb la veterania de la resta de components de la junta, així com amb el suport d’excaps de colla com Santi Edo i Ivan Lozano. L’objectiu del nou equip tècnic per a la vint-i-cinquena temporada dels Torraires és continuar en la línia dels darrers anys, que ha permès recuperar els castells de set després de molt de temps.