El Casal de l’Espluga de Francolí organitza una nova edició del casal d’anglès i d’esports per les vacances de Setmana Santa. Enguany el fil conductor serà la pel·lícula ‘Mission: Impossible’ de manera que els nens i nenes s’hauran d’endinsar en el món del misteri, l’enigma, la medicina o els experiments.

La proposta lúdica combina l’esport i l’anglès i tindrà lloc a l’Espluga del dilluns 15 al dijous 18 d’abril. Està destinat a nens i nenes d’entre 5 i 15 anys que es dividiran en dos grups d’edat. L’horari serà de 09 a 13 h amb la possibilitat de servei d’acollida de 08 a 09 h i de 13 a 14 h.

Els monitors encarregats són Manel Álvarez, tècnic en animació i activitats físiques, Erika Soriano, llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Carlos Fuentes i Cristina Sanahuja, directors i professors de l’acadèmia d’anglès 87 Baker Street Language.

Aquest any, les activitats i el cas que s’haurà de resoldre girarà al voltant del film ‘Mission: Impossible’. Cristina Sanahuja ha explicat a l’EFMR que “el fet de crear aquest tipus d’història, d’intriga i d’interès pels nens i nenes, fa que l’anglès també tingui un paper important i en conjunt, sigui una proposta molt divertida“.

ÀUDIO: Cristina Sanahuja explica el casal

“No són unes classes de gramàtica”, ha insistit Carlos Fuentes. L’anglès serà l’eina per seguir el cas. Els nens faran proves esportives i a mesura que les completin, se’ls premiarà amb pistes que els conduiran cap a la resolució.

ÀUDIO: Carlos Fuentes diu que ‘Mission: Impossible’ serà el fil conductor

Les inscripcions ja es poden fer i estan obertes fins el pròxim dimecres 10 d’abril.