Els Armats de l’Espluga de Francolí han iniciat la seva temporada d’actuacions prèvia a la Setmana Santa, quan viuran el seu moment àlgid amb la participació a la processó del Sant Enterrament.

Els Armats de l’Espluga, a Juneda, el cap de setmana passat. (Foto: cedida)

Aquest diumenge passat, 31 de març, l’agrupació espluguina va visitar Juneda, per participar a la seva segons trobada d’armats. En aquesta ocasió a més de l’Espluga, hi van participar les colles de Constantí, Montblanc, els Armats de la Congregació dels Dolors de Bellpuig, els de les Borges Blanques i los Armats dels 7 Dolors de Juneda.

Ha estat la prèvia a l’esperada actuació d’aquest proper cap de setmana. Diumenge es celebra a Constantí la XXIII Trobada d’Armats de les comarques meridionals.

Totes les colles d’Armats de les comarques de Tarragona i la plana de Lleida es donaran cita al municipi del Tarragonès, que ja ha organitzat alguns actes paral·lels en motiu de l’esdeveniment.

La Trobada començarà a les 10h del matí a l’avinguda de l’Onze de Setembre de Constantí i acabarà a la plaça de les Escoles Velles on totes les colles d’armats faran la seva entrada.