El tragarí Raül Arenas ha recaptat 5.100 euros després d’aconseguir el seu repte solidari que consistia en recórrer els 190 quilòmetres que separen Llívia de Tàrrega. D’aquesta manera, el projecte ‘Sempre endavant’, permetrà editar i publicar 1.500 exemplars del conte infantil de l’espluguina Noe Gaya, afectada per una lesió cerebral a causa d’un accident de trànsit.

«Quan vam veure aquesta xifra ens vam posar les mans al cap«, ha confesat Arenas a l’EFMR. El corredor també ha agraït a tots aquells que han donat suport al projecte. Tots els diners s’han recaptat a través d’empreses, sortejos i venda de marxndatge.

ÀUDIO: Raül Arenas ha agraït el suport rebut

Arenas va sortir dijous 14 de març de Llívia i va arribar el dissabte 16 de març a la tarda a Tàrrega, tal com estava previst. Ha assegurat que es va sentir «molt bé», segurament a causa de la «motivació i de les ganes que tenia d’arribar a Tàrrega i de trobar-me amb la Noe». «El meu objectiu era fer realitat un somni i ho he aconseguit», ha acabat el corredor. La presentació serà divendres 12 d’abril a les 18.30 h al Casalet de l’Espluga.