Diversos membres de l’equip de treball de Junts per l’Espluga s’estan reunint aquesta setmana amb les entitats espluguines per intercanviar impressions. Van començar dilluns a la tarda amb les associacions esportives com la Penya Barcelonista, la secció d’hoquei del Casal o al Tenis Taula, entre d’altres.

La reunió arriba després d’un parell de setmanes trobant-se amb els veïns. Ara és el torn de les entitats esportives, culturals i socials. Volen «copsar quines són les seves inquietuds, les necessitats, les propostes o projectes que poden tenir i a partir d’aquí posar-nos a la seva disposició», ha dit l’alcaldable de Junts per l’Espluga, Jordi Torre.

Reunió de Junts per l’Espluga amb entitats (Foto: Gerard Bosch)

ÀUDIO: Jordi Torre explica perquè es reuneixen amb les entitats

Torre també ha indicat que s’estan reunint amb els centres educatius del municipi i amb les associacions de mares i pares d’aquests. El cap de llista també ha manifestat que els encontres són amb només 4 – 5 persones perquè volen que sigui «una taula de treball productiva».