La vil·la de Vimbodí i Poblet ha estat testimoni de la IV edició del Concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer. El concurs s’ha celebrat aquest diumenge al matí i ha reunit a una trentena de pintors i pintores d’arreu de Catalunya i el País Valencià.

Així doncs, els artistes s’han repartit pel centre de Vimbodí i també dins del recinte emmurallat del Monestir de Santa Maria de Poblet. Un d’ells, Joan Campamà, pintor de Barcelona, ha triat el Museu del Vidre com a localització per fer el seu quadre. A més a més, ha explicat que ha vingut al concurs, perquè tenia un alumne de Vimbodí i per aquest motiu s’ha animat a participar.


ÀUDIO: Joan Campamà considera que el Museu del Vidre és un lloc que facilita la pràctica de la pintura.

ÀD’altra banda, la pintora lleidatana Míriam Espuz, ha participat perquè va veure informació del concurs a internet. També ha estat la seva primera vegada al Concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet.


ÀUDIO: Míriam Espuz valora l’experiència de participar al Concurs de pintura ràpida.
IV Concurs de pintura ràpida de Vimboí i Poblet (Imatge: Pep Morató i Eduard Sánchez)

ÀJoan Güell, alcalde de Vimbodí i Poblet, ha declarat que se sent content per acollir i consolidar aquest concurs que enguany arriba a la quarta edició. Güell considera que el concurs ha arrelat amb força, i que els trenta-dos quadres que es lliuraran seran de molt bona qualitat, per tant serà difícil escollir guanyador.


ÀUDIO: Güell valora i dona importància al Concurs de pintura ràpida Potau-Campdesuñer.