L’Espluga FM Ràdio retransmetrà aquest diumenge la 7a edició de la Mitja Marató de Blancafort i la cursa de 5 quilòmetres que organitza l’Associació Esportiva Blancafort. És el segon any que l’equip d’esports de l’emisora participarà en l’acte esportiu.

El programa especial, en directe des de la plaça dels Arbres de Blancafort, començarà a un quart de 10 del matí amb els comentaris de l’equip d’esports de l’Espluga Audiovisual. Júlia Moyà, Josep Morató, Adrià Tella, Edu Sánchez i Guillem Tierz conduiran la retransmissió al llarg de dues hores amb el seguiment de la prova i entrevistes. El programa es podrà escoltar al 107.4 FM, a l’esplugafmradio.cat i pel TDT.

En els darrers sis anys la Mitja Marató de Blancafort s’ha fet un lloc en el calendari esportiu del Camp de Tarragona i per aquest 2019 també proposa un recorregut 100% asfalt que descobreix l’entorn del municipi al llarg dels 21 quilòmetres. En total hi haurà 8 categories, 4 de masculines i 4 de femenines depenent de l’edat de naixement. L’organització premiarà els tres primers classificats de la categoria masculina i femenina absoluta i el primer de cada categoria. També es donarà un trofeu per a l’equip més ben classificat.