Un grup d’espluguins que viuen a Barcelona estan organitzant un sopar pel pròxim 10 d’abril a la ciutat comtal. Pretenen agrupar tots els espluguins que per motius laborals o d’estudis es troben a la capital de Catalunya, recuperant una tradició que s’havia fet anys passats.

La trobada començarà el dimecres 10 d’abril a les set de la tarda amb una primera quedada per anar a prendre alguna cosa, després, a les 21 h, aniran a sopar a un restaurant. A més a més, els vuit organitzadors estan preparant dinàmiques i jocs per seguir l’enfocament que ja havia tingut. “Era com les Ovelles Esgarraiades en petit comitè”, ha epxlicat una de les organitzadores, Maria Roig.

ÀUDIO: Maria Roig explica com serà el sopar

A més a més de Barcelona, també es poden apuntar persones que estiguin a l’àrea metropolitana en ciutats com Terrassa o Cerdanyola. De moment, han comptabilitzat una trentena d’espluguins.

Les inscripcions es poden fer a espluguinsabarcelona@gmail.com